Залп от критики към кабинета на Денков дойде от ГЕРБ.

...
 
Залп от критики към кабинета на Денков дойде от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Залп от критики към кабинета на Денков дойде от ГЕРБ

 

Залп от рецензии към кабинета на Денков пристигна от ГЕРБ. „ Как не ги е позор да отидат в Киев да си вършат на ниска цена политически ПР на гърба на жертвите??? “

Така изригна във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, засегнат от държанието на премиера Николай Денков в Киев.

Той бе предизвикан от коментара на сътрудника си Христо Гаджев, ръководител на Комисията по защита в Народното събрание, който пусна мощно сериозен пост във връзка с министъра на защитата Тодор Тагарев:

„ Денков е в Киев, Тагарев в Париж. НО: БТР-те са в София. Ракетите и боеприпасите са в София. Дори ръкавиците са в София “, разяснява във Facebook Христо Гаджев.

„ Как не ги е позор да отидат в Киев да си вършат на ниска цена политически ПР на гърба на жертвите??? И освен, Ице! “, поддържа го Делян Добрев.

И добави:
„ Финансираха режима-убиец на Путин с над 10 млрд лв. за съветски нефт!
Саботират плана за нова, неруска нуклеарна мощ!
В страната се продават големи количества съветски газ през медиатори!
Безскрупулни измамници! “.

Реакцията им пристигна откакто държавният пресцентър осведоми, че „ министър-председателят Николай Денков и министър председателят на Украйна Денис Шмигал уважиха паметта на бранителите на Украйна, починали във войната. Акад. Денков сложи венец на Стената на паметта “.

 

В Киев министър председателят е съпроводен от министрите на правораздаването Атанас Славов, на енергетиката – Румен Радев, на околната среда и водите – Юлиян Попов, заместник-министрите на външните работи и защитата – Тихомир Стойчев и Станимир Георгиев, както и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов.

Позицията на Добрев и Гаджев е на фона на „ ледената ера “ в връзките сред ГЕРБ и Политическа партия, след скандалния меморандум, който хората на Кирил Петков връчиха на Мария Габриел. След отхвърли на Борисов и Габриел да го подпишат, връзките сред двете партии замряха. Днес Кирил Петков даде заден, като разгласи, че е подготвен да се откаже от по този начин жадуваното от Денков Външно министерство и съобщи, че упорито чака знак от ГЕРБ за продължение на договарянията за сформиране на кабинет. От ГЕРБ обаче към този миг идва единствено „ ледено безмълвие “.

Източник: epicenter

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР